Insports.eu

3 Ιουνίου 2005. Ημέρα που το insports.eu βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα και με το πέρασμα των χρόνων κατάφερε να συγκαταλέγεται πλέον ως ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά σάϊτ της Ελλάδος.

Ας δούμε συνοπτικά τι μπορεί να δει κάποιος στο insports.eu, το site με την μεγαλύτερη αθλητική βάση δεδομένων στην Ελλάδα και από την σεζόν 2007/2008 τον αποκλειστικό πάροχο στατιστικών δεδομένων της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού (http://www.paobc.gr/).

- 31 χώρες, 50 πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και 5 πρωταθλήματα μπάσκετ, 5 διεθνής διοργανώσεις με βαθμολογίες, προγράμματα αγώνων, αναλύσεις αγώνων και πλήθος στατιστικών.

- Στην κεντρική σελίδα υπάρχουν όλα τα παιχνίδια της τρέχουσας ημέρας, οπότε με ένα μόνο κλικ έχετε στην διάθεσή σας όλα τα στατιστικά δεδομένα ενός αγώνα.

- Πίνακες στατιστικών με πολύ ενδιαφέρουσα στοιχεία για τις όλες τις ομάδες που διαχειριζόμαστε. Συνολικά 9 πίνακες στατιστικών που στην κυριολεξία κάνουν φύλλο και φτερό την βάση δεδομένων για να σας δώσουν όλα αυτά τα πολύ χρήσιμα στοιχεία.

- Στην ενότητα «Όλα τα παιχνίδια της ημέρας», έχετε την δυνατότητα να δείτε όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν στο πρόγραμμα για μια συγκεκριμένη ημέρα. Το απόλυτο εργαλείο για όλους, ούτως ώστε να ξέρετε τι έγινε, αλλά και τι πρόκειται να ακολουθήσει.

- Υπηρεσία H2H. Με μόλις 4 απλά βήματα είστε μακριά από τα δημιουργήσετε μόνοι σας το ζευγάρι για το οποίο θέλετε να κάνετε σύγκριση. Να δείτε τη φόρμα των ομάδων, την θέση τους στην βαθμολογία, και την προϊστορία των αγώνων.

- Μεγάλη όμως διαφοροποίηση υπάρχει στα πρώτα τρία πρωταθλήματα (Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία), όπου οι πληροφορίες είναι ακόμα πιο πολλές και ομολογουμένως πέρα από κάθε φαντασία, αφού υπάρχουν όλα τα στοιχεία των ομάδων-παικτών. Έτσι μπορείτε να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες  για τις αγαπημένες σας ομάδες μαζί και τα ρόστερ αυτών, ενημερωμένα μέχρι και την τελευταία μεταβολή. Στην καρτέλα της κάθε ομάδας υπάρχουν όλα τα παιχνίδια για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η ένδειξη under/over, οι πρώτοι σκόρερ, οι κίτρινες κάρτες, οι καριέρες των παικτών και αναλυτικά σε ποια παιχνίδια συμμετείχαν, καθώς και όλα τα στοιχεία για τους διαιτητές και σε ποια συγκεκριμένα παιχνίδια διαιτήτευσαν.

- Μεγάλος αριθμός στατιστικών πινάκων στις βαθμολογίες όλων των χωρών.

- Στην κεντρική σελίδα υπάρχουν οι συνοπτικές βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων.

- Μπορούμε να δούμε ξεχωριστά για κάθε ομάδα την θέση της στην βαθμολογία, καθώς επίσης και όλα τα παιχνίδια που έδωσε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

- Αναλύσεις Αγώνων και για το μπάσκετ, οπότε είναι εφικτή η μελέτη των διαφόρων στατιστικών δεδομένων για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

- Μια από τις μεγαλύτερες καινοτομίες του insports.eu δεν είναι άλλη από την μετάφραση του σάϊτ στην αγγλική, αλλά και την ιταλική γλώσσα.

- Καθημερινή αθλητική ειδησεογραφία πάνω στα διάφορα πρωταθλήματα της Ευρώπης στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ με τους καλύτερους και πιο πλήρως ενημερωμένους αρθρογράφους.

- Οι πλουσιότεροι και πιο ενημερωμένοι πίνακες στατιστικών σε Τσάμπιονς Λιγκ, Ουέφα και Μουντιάλ.

- Διάφορα αφιερώματα σε παλιές δόξες του παρελθόντος, διότι οι νέοι πρέπει να μαθαίνουν και οι παλιοί να αναπολούν.

Ειδησεογραφικό, στοιχηματικό, στατιστικό, θα μπορούσαμε όμως να πούμε με λίγα λόγια ότι πρόκειται για ένα πλήρες αθλητικό «πολυμορφικό» σάϊτ που καλύπτει τις ανάγκες και του ποιου απαιτητικού χρήστη.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

NEWSLETTER
Για να μένετε πάντοντε
ενήμεροι για ότι συμβαίνει
στο site μας και στις top
εταιρίες στοιχημάτων!

Παρακαλώ εισάγετε το email σας

BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Insports.eu
Η καλύτερη στοιχηματική πλατφόρμα ενημέρωσης !
Betgoal.net
Μπες στο παιχνίδι και βγες νικητής !
Inscores.net
Το καλύτερο και ταχύτερο ελληνικό Livescores !!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΙΡΟΣ

CINEMA

Ταινίες στα σινεμα